FACILITETER

Clarion Hotel Copenhagen Airport tilbyder 29 indbydende og fleksible konference- og mødelokaler til alt fra et topersoners møde til kongresser for op til 500 personer.

Hvis du kommer fra lufthavnen, toget eller metroen og gerne vil spare tid, så kan du gøre dig selv den tjeneste at booke et af vores 14 mødelokaler, der ligger inde i Terminal 3.

Vores mad og drikkevarer stimulerer alle sanser for at maksimere oplevelsen for gæster og mødedeltagere. Vi skræddersyer din eventpakke, så den imødekommer alle dine behov og ønsker uanset hvilken type event du afholder; kongresser, banketter, festmiddage eller en simpel anretning til netværksarrangementer. Al vores mad er bæredygtig, og ingen af de produkter, vi serverer, indeholder ikke-certificeret palmeolie. Vi hjælper hellere end gerne med at lave grønne og bæredygtige muligheder til dig, når vi sammensætter din menu.

I tredje kvartal af 2020 åbner vi dørene til vores største og nyeste konferencefaciliteter ’The Hangar’, som har plads til 2150 personer.

Vi ved, hvor vigtig en god frokost eller middag er efter en dag i byen eller mødelokalet. Vores restaurant indbyder til alt fra en romantisk middag for to til en lækker middag for 500 konferencedeltagere.

Vi serverer en vanvittigt god burger med ekstra sprøde fritter, men vores lækre vegetarretter er bestemt også værd at sætte tænderne i. Gå all-in og fuldend dit måltid med en af vores skønne desserter – vi siger det ikke til nogen.

Efter middagen er du velkommen til at tage plads i vores bar. Her fremtryller vores bartender gerne en perfekt omrørt Manhattan, en iskold øl eller en sprød Sauvignon Blanc.

Intet af vores mad indeholder ikke-certificeret palmeolie, fordi vi tror på, at vi kan spise os til en bedre verden. Derfor er der også altid et stort udvalg af økologiske og lokale muligheder i vores morgenmadsbuffet – dét giver en god start på dagen.

Morgentræning eller et aftendyp i poolen efter en lang dag? Vi ved, hvor vigtigt det er for vores gæster at kunne holde fast i de hverdagsrutinerne, når de er ude og rejse. Derfor er vores træningsrum åbent 24/7.

Hvis du er mere til total afslapning og opladning af batterierne til næste dag, så kan du besøge vores spa ’Ni’mat Spa’. De tilbyder en opvarmet saltvandspool, et aromadamprum og seks behandlingsrum. Efterlad dagens stress på dørtrinnet, hop i poolen og lad resten af verden forsvinde i et par timer.